Zorg & Comfort

Wat als het niet zo goed meer gaat?

Natuurlijk willen we allemaal zo lang mogelijk in ons eigen huis wonen, maar met het ouder worden treedt de twijfel soms op.

De spieren worden stram en de angst om te vallen groter. Het huis en de trap lijken meer op een hindernisparcours dan die gezellige vertrouwde omgeving van weleer. Een Europese studie bevestigt dit en heeft uitgewezen dat 95% van de ouder wordende mensen zo lang mogelijk in de eigen vertrouwde omgeving wil blijven wonen. Tegelijkertijd blijkt ook dat zeer weinig woningen aangepast zijn aan de behoeften van ouder wordende bevolking, dit ondanks het bestaan van een breed scala aan hulpmiddelen. Voor uzelf, voor uw ouders...

Met de nodige woningaanpassingen geeft u uw (t)huis dat vertrouwde gevoel terug zodat u weer met een gerust hart kunt genieten van privacy en geborgenheid.

De meeste woningaanpassingen kunnen binnen 1 dag worden gerealiseerd. Neem bijvoorbeeld de compleet aangepaste XXL douchecabines van KineMagic, deze maken uw douche binnen 1 dag weer veilig en toegankelijk zonder een ingrijpende verbouwing.

Kortom, langer thuis blijven in het comfort van de eigen woning omringd door familie en vrienden...
Het kan echt! Samen met Henk Verwoert maakt u van uw huis weer een thuis.

kinemagic installatie
kinemagic douche cabine

Download de folder van KineMagic.