Toiletcombinaties

Toiletten zijn kortweg in twee categorieën te verdelen: modellen die op de grond staan en modellen die aan de wand hangen. Groot voordeel van de tweede variant is dat de spoelbak in wand is weggewerkt waardoor er minder overlast is van spoelgeluiden. Ook op het gebied van spoelers is er een tweedeling in modellen: de vlakspoelers en de diepspoeler. Hier geldt voor de laatste variant dat er sprake is van minder geuroverlast. Nadeel is dan weer het plonsgeluid of opspattend water.

De hoogte van de toiletpot kan variëren. De meest gebruikte hoogte is 37 centimeter. Afhankelijk van de ideale zithoogte kan dit oplopen tot 52 centimeter. Eventueel kan er worden gekozen voor verstelbare toiletpot, zodat er aan de wensen van de verschillende gebruikers voldaan kan worden. Als het gaat om de montage van de stortbakken kan men kiezen tussen een hooghangende en een laaghangende variant. Beiden hebben een inhoud van zo’n 7 tot 9 liter.

Ook de ontwikkeling van de toiletpot heeft de afgelopen jaren niet stil gestaan. Wist u dat er tegenwoordig toiletpotten verkrijgbaar zijn zonder spoelrand?

Bekijk een greep uit ons assortiment:

toiletcombinatie