P.V.C. vloeren

PVC, een vloer met vele voordelen.

De duurzame PVC vloeren kenmerken zich door de royale afmetingen van stroken en tegels met uiterste natuurgetrouwe hout- en steendecoren en evenzo realistische oppervlaktestructuren. Het gevolg hiervan is een vloer met een werkelijk verbazingwekkend natuurlijke uitstraling, maar daarnaast zijn PVC vloeren nog eens uitermate comfortabel en praktisch in gebruik. Zo hebben devloeren een aangenaam klinkend loopgeluid en voelen ze niet koud aan.

Belangrijk om te weten is dat PVC vloeren uitstekend geschikt zijn voor vloerverwarming of vloerkoeling. Ook in combinatie met energiezuinige lagetemperatuurverwarming is PVC een prima keuze. Door de goede waterbestendigheid is het daarnaast ook nog eens mogelijk om PVC vloeren in vochtige ruimtes zoals keukens en badkamers toe te passen.

Met PVC creëert u dus een vloer die nauwelijks van een houten vloer te onderscheiden is, maar dan zonder nadelen. PVC vloeren zijn ontwikkeld voor zwaar projectmatig gebruik of zwaar huishoudelijk gebruik. Ze hebben een zeer hoge slijtvastheid, waarmee vele jaren van zorgeloos gebruik wordt gegarandeerd.